ДОБРЕ ДОШЛИ в ERGON7

Строителната компания ERGON7 е създадена в строителството от 1990 г. насам и има за цел строителството, реновирането на къщи, търговски сгради и търговията. Вижте фирмата, нейните услуги и нашите проекти.

УСЛУГИ

Предприемаме проектирането, изграждането, обновяването и ремонта на интериорни и екстериорни пространства.С пълна последователност, страст и внимание към детайла.

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

Търговски центрове, училища, хотели, жилищни комплекси, но също така малки и големи магазини, къщи и и цялостни ремонти на популярните маркови магазини и непрофесионални пространства.

СЪТРУДНИЧЕСТВОТО

Известни инженери и архитекти намират и предлагат решения за всеки проект. Специализираният персонал от всички специалности завършва работата

Фирмата

ERGON7 е създадена в строителството от 1990 г.

ERGON7 се материализира - с опит в строителството - абсолютно качествен, строителен проект по отношение на клиента, последователност и честност.

Нашите проекти - малки и големи - и се отличават с перфектния си дизайн, високо качество на материалите или ресурси и многогодишен опит

УСЛУГИ

От първия дизайн до завършването на проекта. Нашият специализиран екип поема изпълнението на проектите последователно, внимателно към детайлите и винаги навреме.

Нашият научен екип комбинира модерни технологии и иновативно мислене, за да оживи идеите на клиентите. След консултации нашите експерти ще ви покажат дизайна и ще ви предложат нови ефективни начини за обновяване на вашето пространство.

Ние използваме ресурсите, които ни поръчате или предлагаме някои от огромно разнообразие от дизайни и консумативи. Винаги най-високо качество с най-добри цени!

Проекти

Пътна конструкция

От отстраняване на повреди на пътната настилка до препроектиране, гравиране и довършване на проекта за пътно строителство.

Метални конструкции

От сводести конструкции, покриви или навеси до метални рамки, врати или стълбища. Дизайн и идеи, които ще преобразят вашето пространство.

Изолации

Терасови изолации, външни топлоизолации, подобряване на енергията на жилищата. От подготовка на досие за безвъзмездни средства до проучване и завършване на проектите.

Хидравлични инсталации

За реновиране, професионално-космически творения или резиденция. За отоплителни или климатични системи, природен газ, водопровод или канализация.

Строителство - шпакловка

Големи специализирани екипажи със съвременна техника завършват проекта без да причиняват вреда на околната среда, повреди или несъвършенства. И винаги навреме!

Кухненски мебели-врати-шкафове

Трансформирайте пространството си с нашите най-добри дизайни и най-добрите ресурси. Попитайте ни и разгледайте някои демони!

ERGON7

Ние изграждаме бъдещето от 1991 г

СЪТРУДНИЦИ

КОНТАКТИ

Нуждаете се от повече информация? Обадете ни се!

6934 103011

Адрес на електронната поща: info@ergon7.com

Попълнете следния формуляр

И наш колега скоро ще се свърже с вас.

* празните полета със знак '' * '' трябва да бъдат попълнени

TOP